Ивон Резиденс

Проектираната сграда е двусекционна, апартаментна,четири етажна жилищна кооперация. Разположена е в най бързо развиващия се и живописен район-парк «Отдих и култура» –наричан зелените дробове на град Пловдив.само на 300м от Гребния канал и на 200м от луксозните и атрактивни хотели с басейни и заведения: Ландмарк и Джия бийч. Зоопаркът,спортните терени,зеленината допълват привлекателността на локацията. Сравнително близко са училищата, детските градини и супермаркетите.

Парцелът е близко до главната улична артерия-бул.«Шести сеп-тември»,а в градоустройствения план на квартала е заложено, в съседство, да се изгради нова улица свързваща с Пешерско шосе.

В сградата има 20жилища от 50до 100 м2 застроена площ, а покрива и ще бъде превърнат в озеленена градина за отдих на живущите.Озеленяването ще бъде главния мотив в цялостното фасадно решение на сградата.Особено внимание е обърнато на южните тераси и верандите на първия етаж, които ще играят роля на най-използваното «помещение» в хубавото време. Сградата ще бъде изградена с качествени и съвременни материали като: петкамерна PVC дограма, иноксови парапети, декоративни фасадни мазилки и Еталбонд.Предвижда се благоустрояването и озеленяването на парцела и изграждането на паркоместа за всеки апартамент, алейно осветление и дистанционен достъп и охрана на сградата.

 

 

Планове на разположението по етажи

pdf icon Етаж 1 pdf icon Етаж 2 pdf icon Етаж 3 pdf icon Етаж 4 pdf icon Паркоместа

pdf icon Списък квадратури