„Ивон Резиденс”

Разположена в самия парк „Отдих и култура”, „Ивон Резиденс”  е бижуто му. Мястото е избрано не случайно, за да пасва на концепцията на сградата. Тя е двусекционна с 21 апартамента от различен тип. Най-високият етаж ще е четвърти. Разположена само на 300 метра от Гребния канал и 200 метра от луксозните заведения и басейни в близост, тя дава възможности за отдих и разходка в близост.

В парка има спортни съоръжения за тези, които искат да бъдат по-активни физически. Наблизо има училища, детски градини и супермаркети. „Ивон Резиденс” ще е в близост до главна пътна артерия – бул. „Шести септември” и продължението му – ул. „Парк отдих и култура”.

– Паркоместата са 21 – колкото са и апартаментите в „Ивон Резиденс”. Място има за всеки, а до сградата се стига по частен път само за жителите на кооперацията. Така войната къде да се остави колата, която разваля отношенията на половината град, е изключена за съседите в „Ивон Резиденс”. Освен това кооперацията ще е подготвена за видео наблюдение и жива охрана с бариера, но това вече зависи от желанията на семействата, които ще живеят в нея.

100 percent sold

Местоположение

Сградата се намира на триста метра от Гребна база пловдив в непосредствена близост да овощна градина и невероятна зеленина.

Гъвкави схеми на плащане

Стараем се да дадем свобода на нашите клиенти да изберат максимално добра за тях схема на разплащане.

Атрактивни цени

След анализи на пазара в квартала и града сме поставили цените на квадратен метър така че да бъдат максимално достъпни и съобразени с пазарната обстановка.