„Ивон Резиденс 2”

“Ивон Резиденс 2” ще е жилищна сграда с 21 апартамента от различен тип. Най-високият етаж ще е шести. Разположена само на 100 метра от бул. Пещерско шосе  и 500 метра от Гребния канал на град Пловдив. Местоположението на сградата Ви дава възможност, както за активна почивка сред зеленина, спокойствие и гледка към Родопите, така и близостта на забързаното градско ежедневие.

Благодарение да местоположението си “Ивон Резиденс” Ви дава възможност за максимална близост до училища, детски градини, магазини и транспортни спирки.  Близоста на една от главните пътни артерии, а именно бул.Пещерско шосе Ви предоставя лесен и бърз достъп до централната градска част.

Осигурени паркоместа и гаражи на 130% спрямо броя на жилищата в сградата. Разпределението е дванадесет гаража на партерно ниво и петнадесет паркоместа във вътрешния двор. Основната ни мисъл при избора на броя паркоместа разбира се е все по-наболелия проблем за град Пловдив, а именно паркирането. “Ивон Резиденс 2” предлага на своите обитатели и техните превозни средства място за отдих – дом!

Ivon Residence 2

Отлична локация

Предстоящият ни проект се намира непосредствено до бул.Пещерско шосе в съседство с други затворени комплекси и прекрасна инфраструктура. На 40м. от сградата има парк с детска площадка. На 50м. автобусни спирки и магазини.

Гъвкави схеми на плащане

Начините на плащане ще бъдат съобразени с Вашите желания и възможности. Ако имате въпроси относно кредитиране и начини на плащане не се колебайте да ни потърсите, ние ще се постараем да отговорим на всичките Ви въпроси.

Атрактивни цени

Следвайки политиката ни на работа до момента, отново сме поставили цени изцяло съобразени с пазарната обстановка, местоположението и показателите на сградата.