Loading...
Име на обекта
Ивон Резиденс 10
Локация
ул. Павел Калпакчиев 21
Завършена
1.12.2024 г.
Налични апартаменти
1
Resized Image Promo (1)
Най-новият ни проект в град Пловдив

Ивон 10

Добре дошли в една от най-престижните резиденции в град Пловдив, разположена в елитния квартал Кичук Париж. Този луксозен жилищен комплекс се издига на 5 етажа и се отличава с изискан дизайн и внимание към детайлите.

Сградата е разделена на две секции, всяка със само 13 апартамента, които предоставят на своите обитатели уникална комбинация от комфорт и елегантност. Всеки апартамент е проектиран с цел предоставяне на изключително пространство и функционалност.

Използваните материали в строежа са от най-високо качество, гарантиращи дълготрайна издръжливост и естетика. Фасадата на сградата е облицована със съчетание от елитни материали, които придават изискан и модерен външен вид.

Луксозното изпълнение на апартаментите включва висок клас подови настилки, елегантни бани с модерни санитарни възли, индивидуално контролирани климатични системи и високотехнологични системи за домашна автоматизация.

Резидентите могат да се насладят на просторни общи зони, като лоби с модерен интериор и асансьори с ексклузивен дизайн. От терасите на апартаментите се откриват възхитителни гледки към града, които добавят допълнителен шик на този луксозен жилищен комплекс.

А.

Налични апартаменти