Loading...

Апартамент 1

Ап.1

Апартамент 1

Новоизграденият апартамент, вдъхновяващ с чистата си свежест и съвременния си дизайн, е разположен в току-що завършена бутикова сграда в живописния квартал Христо Смирненски в град Пловдив. Той предлага перфектната възможност за персонализиране и превръщане в уютен дом по ваш вкус.

На входа ще ви посрещне светло и просторно антре, което ще ви отведе към огромния отворен хол, готов за оформяне според вашите желания и стил. Изобилството от естествена светлина прониква през големите прозорци, като придава на апартамента чувство на простор и светлина. Кухненският кът предлага възможност за създаване на модерна и функционална кухня, изпълнена с всички необходими уреди и аксесоари за вашето удобство.

От хола води вратата към спалнята, където може да създадете уютно заспиване и спокоен отдих. Допълнително предимство е наличието на складово помещение, което ви предоставя допълнително пространство за съхранение на вашия имущество и неща.

Банята с тоалетна е изцяло оборудвана с модерни санитарни удобства, готова да задоволи всички вашите нужди за хигиена и комфорт.

Този необзаведен апартамент ви предоставя възможността да създадете своя собствен уникален дом, който отразява вашата личност и стил. Бъдете първите жители в тази чудесна сграда и се наслаждавайте на комфортния и модерен начин на живот, който предлага.

Свали

Разпределение
Свали
Ситуация паркоместа
Свали