Loading...
Обект
Ивон 12 Секция А
Локация
Пловдив, кв.Прослав, ул.Бъдеще 37
Дата
26.02.2024 г.
Налични апартаменти
7
Ivon12 Res
Най-новият ни проект в град Пловдив

Ивон 12

Добре дошли в една от най-престижните резиденции в град Пловдив, разположена в елитния квартал Христо Смирненски. Този луксозен жилищен комплекс се издига на 5 етажа и се отличава с изискан дизайн и внимание към детайлите.

Сградата е разделена на две секции, всяка със само 11 апартамента, които предоставят на своите обитатели уникална комбинация от комфорт и елегантност. Всеки апартамент е проектиран с цел предоставяне на изключително пространство и функционалност.

Използваните материали в строежа са от най-високо качество, гарантиращи дълготрайна издръжливост и естетика. Фасадата на сградата е облицована със съчетание от елитни материали, които придават изискан и модерен външен вид.

Луксозното изпълнение на апартаментите включва висок клас подови настилки, елегантни бани с модерни санитарни възли, индивидуално контролирани климатични системи и високотехнологични системи за домашна автоматизация.

Резидентите могат да се насладят на просторни общи зони, като лоби с модерен интериор и асансьори с ексклузивен дизайн. От терасите на апартаментите се откриват възхитителни гледки към града, които добавят допълнителен шик на този луксозен жилищен комплекс.

А.

Налични апартаменти