Loading...

Апартамент 1

Ivon12 Sectionb Ap1

Апартамент 1

Прекрасно разпределен двустаен апартамент с една спалня, разположен в четириетажна бутикова сграда в живописния квартал Христо Смирненски в Пловдив.

Влизайки в апартамента, се открива просторна всекидневна, обединена с кухня и трапезария, създавайки комфортна област за почивка и забавление. Изключително обширната спалня предлага уют и покой, докато функционалното входно антре гостоприемно ви посреща. Банята с тоалетна е изпъстрена с модерни удобства, гарантиращи комфорт и удоволствие. От верандата се разкрива прекрасна гледка, допълваща усещането за уют и спокойствие. 

Допълнително предимство е прилежащото складово помещение, предоставящо допълнително пространство за съхранение. Апартаментът се предлага завършен до степен на шпакловка и замазка. Локацията е изключително удобна, на минути пешеходно разстояние от детски градини, училища, хранителни магазини и заведения. Районът е комуникативен, близък до спирки на градския транспорт, което осигурява лесен и бърз достъп до всяка точка на града.

Свали

Разпределение
Свали
Ситуация Паркоместа
Свали